Imam i ja susjeda, ulica do, to sam otkrio tijekom pedaliranja...pretpostavljam da je to marauder16 ???
Bude je zeznuo stvar...cim sam vidio kojom su brzinom zavinuli kod stracare znao sam koliko je sati. Dok sam stavio ruksak i krenuo, ekipa je nestala iz vidokruga.
Taman sam se ubacio ispred Murine i krenuo dalje...Vucu i Co nisam ni vidio. Po putu ubrzo sustizem Destroyera i taman prije klupica MIK i ja se nadjemo na putu...on gornjom trasom a ja donjom...i tako ga cijelm putem pratim 50ak metara iza sve do kraja Leusteka a da on vjerojatno i nezna
Kod onih stepenica prestizem jos dvojicu (maraudera16 i frenda kojem sam zaboravio ime, sorry).
Bude i Renesis su odjurili do kraja Leusteka za nekih 40ak minuta, MIK nesto prije mene, a ja za nesto manje od 52min (to mi je najbrzi uspondo sada).
Spust je bio brz i suh sve do Dotrscine. Renesis i murina su uspjeli probusiti gume, a ja sam na Dotrscini poljubio drvo s desnim ramenom i na najvecoj nizbrdici opizdio na blatnjavu zemlju s istim ramenom i bokom tako da sam odmah posteno krstio Trek, a i sebe, jer mi je to prvi pad do sada - posljedice nikakve, malo se crveni rame i to je to.
Jednostavno nisam ocekivao toliku strminu a kad sam ju vidio bilo je kasno. Murina i Destroyer su probali pjehe al se nisu bas proslavili bilo ih je zanimljivo gledati odozdo
Dotrscina je bila ful potopljena tako da smo izasli blatni ko prasci...a izlazak iz sume je bio filmski - hrpice leda po podu (tuca), pala je i temperatura - hladno je, zemlja i asfalt isparavaju i stvaraju nisku izmaglicu - i tada izlijecemo iz sume, blatni od glave do pete

.
Odlicna voznja, ponovilo se!
ruta:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tzauijunwlzdbkcq