View Single Post
Staro 16.12.2004., 16:49   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
imao sam ja tamo 90 i neke on board grafičku koja je bila brža od svih grafičkih koje su ljudi imali ... oni su imali Matrox Productive sa 2 ili 4 MB, neke S3 Trio i slične ... jedini problem je bio kaj je na ploči bio Ati RagePro AGP sa vlastita 4 MB za ondašnje pojmove opako i još je bio SGRAM !!! ali to je bilo 90 i neke Danas onaj nForce2 sa MX 440 u chipu aj može potegnut u 800x600 stare naslova ali sumnjam da i novi ovi "iz chipseta" 9100 i isto tako inteli mogu neš ... mislim karitca ranga 5700 dođe od 700 do malo preko 1000 kn a ti ko dobiješ i ploču i kartic koja je bolja od te za recimo 800 kn :confused: Vau ali uštedio si na ramu, gle 128 DDR da je najluđi je ako 300 kn .. dakle to bi bilo 1100kn za ploču i još 5700 ... hm, di da Mani se toga ... za kucanje ili za čekanje mjesec dva dok ne skupiš pare za neš je OK ali inače ne ... eto PCE tema za članak testajte te integriranje grafulje

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote