View Single Post
Staro 23.06.2010., 15:49   #4496
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Jesi siguran?
Jer po ovome
http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post13076636
ako sam ja dobro shvatio,ne mogu samo unjeti novi key nego moram i novog vojnika pravit?
Vidiš sad to i mene muči. Pokušao sam shvatiti šta ovi pričaju ali nisam uspio. Da li si prilikom instalacije BFBC2 odabrao opciju "online verification" ili "disc verification" ?
Ja sam odabrao "online verification", čisto zato da ne moram držati disc u kompu da bih igrao, ali sada je jedino pitanje da li taj online verification znači da oni povežu tvoj serial broj sa tvojim accountom, ako jesu onda je to stvarno glupo. Ali i dalje ne shvaćam zašto nastaje problem ako formatiraš komp? Očito su komp i tvoj online account nekako jedinstveno povezani, i kad formatiraš gubi se to nešto?
To se meni desilo sa Batman Arkham Asylum, formatirao hdd, a snimio samo savegame folder na kompu, reinstalirao ga i ništa...kasnije saznao da je igra povezana sa games for windows live i da tamo snima dio savegameova, i jebat ga - izgubio sve.

Najbolje da pitaš na forumu i čekaj da ti Bazajaytee ili netko od njih da službeno objašnjenje, ovo je stvarno debilno...šta da nekome crkne nešto u kompu (a to se stalno dešava)...

P.S.
daj link po čijim si uputstvima deinstalirao igru, i usput ih pošalji u 3pm i reci da im procedura ne valja
Neo-ST je offline   Reply With Quote