Citiraj:
Originally posted by Bubba
Tocno to, ali nije mi jasno zasto se svi izivljavaju na racunalima. Ako vec imaju lovu, nek vode curu/zenu/ljubavnicu na veceru, idu u kino, kupe si CD, odu na izlet. Postoje stotine stvari na koje mozes ulupat lovu a ne u krajnje beskorisne kompjutere, koji se ionako mijenjaju svaki cas...
|
Theh .... zašto
Jerbo mi je GUŠT čovijeće
Iako nisam baš dijete i u braku sam 2 godine .... neda mi se pljunuti 4k Kn da odvedem ženu 7 dana u Dubrovnik. Većinoma jerbo ne želim
Zato piknuti 6800 GT i odigrati UT2k4 sve high 1280*1024 - 4xAA na cca 70 FPS ----- pricless
Realno .... na ovom forumu ima podosta ljudi u 30-im godinama ili stariji koji i dalje vole računala. Neki se igraju ( kao ja ) , neki vrte DivX codere .... itd.
Zašto su pljunuli 15 k Kn na comp - baš me briga
Ako je njima gušt - well good for you
Kaj se mene tiće - kad je domeka doše novi Athlonček u DFI LP pljočki .... JOJ. Još kad sam mu dal Corsaira-a da papa ... ma joj kakvi gušti, kava slast - kad se u ploči topi cpu
Nema tu logike, razuma, razmišljanja .... to je strast

. Meni gušta staviti 4 120 mm venta na 7V da mi budu tihi, a da se zvijer i dalje može normalno clockat

.
Ako nisi jedan od nas fanatika - nemereš niti razumijeti. Tast mi radi kako sys admin u Ericssonu, šogor u istoj firmi - njima sam ja po pitanju compa čudnja gljiva. Probali mi obijasniti, ali uzalud vam trud svirači