View Single Post
Staro 18.06.2010., 20:08   #4863
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Danas smo se zgmmax i ja provozali Dotrscinom (oboje prvi puta), on je bio ogranicen vremenom pa je napravio samo jedan krug, meni vrag nije dao mira pa sam odvozio jos dvije runde (3 sveukupno) , tako da sam napravio zbilja lijep trening.

Sto reci, meni je Dotrscina otkrice i za ubuduce ako necu imati vremena za Sljeme vozim samo Dotrscinu, Maksic me vise ne zanima. Za trenkanje dusu dalo...k tome na Dotrscini sam za 10ak min.

Krenuli smo s parkinga pa lijevo singletrackom do potoka i onda onim makadamom koji prolazi s lijeve strane rasadnika (a desno od potoka) sve do spoja sa 59icom i dalje sve do ceste da vidimo gdje to izlazi - odnosno u koju ulicu treba uci kad se spusta sa Sljemena.
Eh, onda se trebalo popeti nazad

Ulica je Draskovec, samo dvije dalje od mjesta s kojeg se izadje pri spustu u Markusevec sto je mrak - slijedeci puta - tuda, garant .
Spust odmah desno - ne uz sami potok, nego malo vislje, jako lijepo i brzo, kombinacija nesto sireg sumskog puta i single tracka u donjem dijelu.

Drugi run - uspon istim makadamom pa spust lijevom stranom da vidim sto ima tamo - e to je 59ica, koja ako se spusta, prolazi s lijeve strane rasadnika...ihhh koja grehota, popesti se da bi se spustio setackom poplocanom stazom.

Treci run - ovaj puta ulazim skroz lijevo od sume uz rampu, dalji uspon kao i prvi puta ali spust malo drukcijom kombinacijom skrecem vise prema desno pa tako zavrsavam na single tracku koji prati potok, staza je jako neravna i krivudava i nekoliko puta sijece suho korito potoka - od tri spusta ovaj je bio najbolji i najzanimljiviji, i s najvise blata

Da se tu iskombinirati jos toga, sad cu ja tu cesce navratiti i ima da apsolviram sve stazice na Dotrscini he, he.

[edit]
Dok ja natipkam report zgmmax me preduhitri

p.s. i ja sam ocekivao nesto kao Maksic pa nisam ponio kacigu ni vodu - gadna pogeska.
Preporuka je ne odmarati u sumi jer krvopije hrle u rojevima

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 18.06.2010. u 20:27.
Nik je offline   Reply With Quote