Citiraj:
Autor Vuco
@ Hash
E onda sam te vidio. Dečki su se nezgodno stali (i ja ih jedva vidio) u pothodnik iza guzice od konja. Tebe sam vidio da si prozujao samo, nisi niti stao na trgu  . Jebiga, čekali smo tamo do 18:20, a ja sam si točno mislio da si spominjao ovdje kak imaš Gianta i to plavog i rekoh, možda naiđemo na njega gore.
To kod žičare je isto markirano kao Losjtek i spojiš se na njega gore. Jedna ruta također izlazi i na cestu (prvi zavoj za 180°). Ovo prema Lojsteku se ne može otpeljat, ja sam davno jedva gurao bajk uzbrdo  . Lojstek ti je lijevo po asfaltiranoj cesti, do urušene kućice i onda staza koja ide gore od te kućice (jedna ide i iza nje, ona isto negdje vodi do Lojsteka) je Lojstek. Koliko sam skužio, ti si došao na njega iako izvora ima par. Nadam se doista da nisi bio na prvom izvoru vode na Lojsteku, pa silazio malo niže do potoka jer ta voda baš i nije za piće  .
|
I mislio sam si da ste mozda u harmici.
I da tu sam pio vodu, tak kad sam popio sam skuzio da je to u biti potok, ma nema veze, ima bolji okus nego ona na putu kojim se ide za kraljicin zdenac, ta pak malo vuce na alge
ako se ja ne otrujem na toj medvednici nece nitko
Citiraj:
Autor srale7
Je, ali pogodi tko drzi taj Giant dućan 
|
ekipa u giantu u gajevoj (?) je skroz ok, mislim nisam ja sad nesto pretjerano servisirao bicikl tamo, ali mladja je ekipa i full su susretljivi i objasne sve sta pitas, e sad kakva je situacija sto se tice skupljih bajkova nemam pojma ali odi tamo kad ti bude usput pa izvidi kakva je situacija