Nforce 4?
> MSI K8N Neo4 Platinum
E sad ti budi pametan:confused: :confused:.Dali cekati,kada bi te ploce uopce mogle stici kod nas,koliko se dobiva Nforce 4 cipom u odnosu na Nforce 3,uglavnom koji bi bio vas savjet:dali ubosti Neo2 odmah ili cekati(a poprilicno mi se zuri  ) -->
Dvoumio sam se izmedu one dvije ploce (MSI ili ASUS):socket 754,ali sam poslije malo istrazivanja skuzio da taj socket nece biti dugo,nego da ce se preci na socket 939 koji ce se odrzati duze vrijeme...Na forumu sam vidio da svi hvalite MSI-jevu plocu K8N Neo2 Platinum,pa reko ajde kvragu idem to uzet.Pare imam,sve je spremno za shopping,kad ono gledam na netu da dolaze 939 poce sa Nforce 4 chipsetom i podrskom za pci-x,SATA2...
http://www.tbreak.com/reviews/fullimage.php?image=8996--->> MSI K8N Neo4 Platinum
E sad ti budi pametan:confused: :confused:.Dali cekati,kada bi te ploce uopce mogle stici kod nas,koliko se dobiva Nforce 4 cipom u odnosu na Nforce 3,uglavnom koji bi bio vas savjet:dali ubosti Neo2 odmah ili cekati(a poprilicno mi se zuri  )
|