14.06.2010., 23:23
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor dxer
@ Old Iggy ....Treba mi naziv za ono sto si mi poslao sliku, naziv prema kojem to mogu potraziti kod nas.
@ de.fang14....U svaku sobu sam doveo najmanje 2 zasebna FTP kabela. Buducnost to trazi. Recimo da je na jedan prikljucen tv ili neki media player, na drugi Dreambox i tako to. I onda lijepo centralni router, switch, diskovi i u svakoj sobi ce se moci doci do snimljenog materijala recimo, fotografija ili bilo cega sto je na tim diskovima + naravno internet.
Ali izgleda da necu stavljat patch panel jer mi to ne paše, nego me sada zanimaju ti slijedni moduli koje je Old Iggy spomenu, samo ne uspjevam to pronaci na netu kod nas.
|
Kao što je Veky rekao, traži nadžbukne priključne kutije za 6 do 8 modula.
Citiraj:
Autor dxer
Kako se spajaju kablovi na te panele. Koliko vidim svi imaju nekakve alate za to.
|
Ima ih i za spajanje bez alata.
Citiraj:
Autor dxer
I jos nesto da pitam za uticnice.....jel ima netko konkretnu preporuku za te uticnice . Trebala bi biti oklopljena STP Cat 6.....ali koja marka, da ne kupim nesto bugarsko/tursko 
Nego, te uticnice koje su dvostruke, jel to bas za dva zasebna kabela ili ? jer ja bas tako trebam da svaki taj port ima svoj kabel.
|
Svaki je kabel za sebe. Traži kvalitetnije, neću u imena jer bi mogao ići u reklamu, neka mjesta su ti navedena.
|