Citiraj:
Drugo se nije ni očekivalo kad šalješ mail, rečeno ti je da sjedneš na tel. i direktno sa dežurnim pokušaš rješit.
|
Ali svi se njihovi dežurni drže istih T-Com pravila. Neće mi ni jedan raditi stvari izvan domene toga. Zvao sam ja njih prije na desetke puta zbog različitih razloga i UVIJEK su apsolutno formalni, drže se onoga što im je naređeno i uvijek dobijem proslijeđivanje na tel. brojeve koji mi na kraju kažu da mi ne mogu pomoć ili da će se to razmotriti pa da ću biti nazvan (iako se to ne desi) ili, kao u ovom slučaju, mi kažu da se to njih ne tiče. Tako da mi zvanje ništa ne znači ako su oba kontakta "helpdesk služba za korisnike" i ako se oba drže istih pravila - a ako nazoveš "krive" onda te ovi proslijede na ove prve jer "to nije njihov posao".
Ne sjećam se da su mi ikad išta konkluzivno pomogli (telefon ili mail), osim "kupi novo" što mi nije baš neko osobito otkriće u rješavanju bilo kakvog problema. Formalna rješenja -> nula želje za pomoći -> TTJ i doviđenja. Uvijek isto. Da bar jednom nije bilo tako.
Misliš da sam se sada nadao ičemu? Čim sam shvatio da to ne mogu sam riješiti - odmah sam počeo razmatrati koji novi router moram kupiti. Naravno njihov "T-Com valjda će mi putem njega stvari raditi" router.
Nemam ti ja više živaca da idem kroz osjećaj "koji ste nas k**** uopće zvali" dok od njih tražim pomoć preko telefona. Toga sam sit, a i osjećam se ko naivna budala. Radije ću dat 800 Kn za novi router. To me manje košta.