View Single Post
Staro 12.06.2010., 16:46   #4773
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dakle, nikad rječitiji renesis vam je sve pokazal u 5 fotki

Spuštali smo se fino i na gornjem bržem dijelu di su oni šahtovi je prvi pokleknuo, jedan od dvojice noobeka koji su prvi put išli gore.

Stali smo pa gledali di su, ja sam u međuvremenu osjetio da mi je SPD nešto olabavio, ispalo je da mi je cleat bio otpušten iz cipele, pa sam taman vremena imao za zašraufat to.

Staza je ljepota, stvarno. Jedina je mana, očito, što ima jako puno kamenja i korijenja na kojima se može guma probušit, tak da smo stajali na 3 mjesta do dolje.

Najbolja scena je bila kad je kolega samo odložio bajk sa strane dok su ovi krpali gumu i samo odjednom, bez dodirivanja gume i bicikla čuješ PŠŠŠŠŠŠŠŠŠ a kolega odskoči u stranu: "u jebote, mislio sam da je zmija" Da stvar bude bolja, čovjek je imao gume od kilograma svaka sa svim onim pojačanjima baš da mu se guma ne probuši i onda mu ko za vraga popusti kod ventila

Pa smo treće stajalište imali tu di vidite fotke sa dropa, prvenstveno jer je drugi od noobeka na tom dropu opal. Fino se spucal, malo krvario i naravno, na glavi jedna ogrebotina. Hvala bogu, nije ništa strašno, ali samo pouka da stvarno treba nosit kacigu.
Čovjek se malo žešće zapeljal, ima novi bajk i još si nije znal limit, točno ono o čemu Renesis mudro zbori. Kad je vidio drop prikočio je i nije imao dovoljno brzine da ga preskoči (ko mi budale na fotkama), a nije se ni zaustavio, pa je napravio fini kolut te je bajk sjeo na njega koliko je dugačak. Točno sam sve vidio jer sam bio par metri iza njega.

Al moj prvi pad na pilani je bil atraktivniji

Donji dio staze nešto prije izlaza na asfalt smo išli po vrlo uskom singletracku koji je bio povišen tak da je s obje strane bila rupa, tam sam jednom legal jer se još nisam naviknuo na spd. Jedan od onih smiješnijih padova kad tek kupite spd Onda sam par metri dalje skoro pao u takav jarak, al sam se navrijeme otkopčo, bajk je poletio dolje al sam ga sčupal nazad

Za sve pouka dana: kupite kacigu, vozite koliko se usudite, a kad uhvatite osjećaj za feeling () onda se tek razbacajte

P.L.U.R. <3 pooosee