View Single Post
Staro 11.06.2010., 01:06   #189
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Ne znam sta ste se toliko uhvatili te potrosnje resursa, po meni puno vaznije kod av-a je false positive, a tu se MSE pokazuje najbolje.
Kakav mi korist od softvera koji ce panicno blokirati svaki sumnjiviji .exe fajl?
Prije sam koristio Aviru koja je malo-malo blokala neke stvari koju su 100% ciste, a znam da su nod32 i kasp. takodjer dosta panični.

Nakon dosta vremena koristenja MSE-a moram reci da je do sada uredno propustio sve sto je i trebao, a bogami na kompu mi je prosla masa softvera, tamo di je intervenirao i Malware. je potvrdio da je fajl rizican.

pa samo napominjem da ne troši puno resursa na ovakvoj, za današnje vrijeme, slabašnoj mašini, onda ne bi smio niti na jačim, kakve većinom imaju forumaši...

a što se tiče detekcije i čišćenja je kaspersky poznat kao odličan, valjda je onda tako. što se tiče f. positive, daje ti detaljan opis sumnjivog filea s vjerojatnošću da je f. positive i možeš dodatno progooglati za taj file da se uvjeriš u njegovu ispravnost, tako da je meni u ovom kratkom vremenu ostavlja dojam odličnog, pouzdanog i nepokolebivog alata (za razliku od prije par god. kad mi se s nečim klao i na najmanjim postavkama mi konstantno uzimao 50% CPU-a).
RaNz0 je offline   Reply With Quote