View Single Post
Staro 14.12.2004., 01:34   #10
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by tor
Jedino ostaje još da ti su ploče zblokale jer nisu uspjele prepoznati mobilca pa popizdile. Sad zašto-pitaj boga...Isčupaj bateriju i ostavi ih preko noči, možda pomogne.:confused:
extremno sam čvrsta uvjerenja da vađenje baterije na 1 sekundu i cijelu vječnost rezultira istim rezultatom...

no, da dam svoju neku pretpostavku: meni se 2 abitove ploče nikako nisu htjele upalit "od prve", KD7 i NF7-S...prva, KD7 se upalila tek poslije šuta nogom u kantu ispod stola, a druga se upalila tek kad sam rastavio i sastavio računalo...tko zna, možda neki statički elektriciteti...
e, a i stvarno je istina da kombinacija lošeg napajanja i loših električnih instalacija u kući znaju izazivat probleme, uz memoriju najčešći problem. Ipak, svi električni uređaju su ranjiviji na pad napona nego na porast, još ak imaš nekog jakog potrošača u kući...začudio bi se, al stvarno katkad stvara probleme, još kad malo proučiš zakone trofazne izmjenične struje.

no, ako procesor radi na istom napajanju a drugoj ploči i na istoj utičnici...mala vjerojatnost, ali se ne isključuje.
Uglavnom kombiniraj
Roller je offline   Reply With Quote