Citiraj:
Autor Dizel
Kad pretovariš naponom ili frekvencijom ploča ne pali - što ti tu nije jasno?
|
to mi je jasno kao što sam i napisao, al nije mi jasno koja je poanta onda dual boota.
Citiraj:
Autor Dizel
DualBoot issue je riješen nekim biosima, trebaš ispitati koji ti ne radi taj "feature" s određenim procesorom. abit je podosta zapustio support pred kraj puta i tu je situacija takva kakva je. Meni recimo abit IP35-E sa P4 630 radi dupli boot sa najnovijim biosom, a sa predzadnjom verzijom ne. Zašto - nemam pojma i ne zanima me, bitno da sve radi kako ja hoću 
|
nije mi radilo ni sa starim biosom, ni sa najnovijim. tj. ne znam jel ne radi ili ja nekaj krivo radim.
Citiraj:
Autor Dizel
A najjača mi je ova fora - kako si mislio resetirati EEPROM ploče, ako je ostaviš pod naponom?  Za uspješan reset na default tvorničke vrijednosti se uvijek mora gasiti/čupati napajanje iz struje i po mogućnosti još jednom ruknuti PWRON tipku na kućištu da se isprazne kondenzatori ploče.
|
ovo priznajem da nisam znao, mislio sam da se može resetirat dok je napajanje uključeno.
poanta je da meni dual boot ne radi ono kaj bi trebo, a to je testirat nove postavke i ako rade normalno bootat, ako ne rade onda vratit na staro.
samo problem je u tom kaj se meni desi da se on prvo upali pa opet resetira i nastavi se vrtit, al neće dat sliku. znači nije da se stalno pali gasi pali gasi, nego samo ne daje sliku, a sad kaj točno on radi, neznam.