View Single Post
Staro 08.06.2010., 12:57   #656
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Kad pretovariš naponom ili frekvencijom ploča ne pali - što ti tu nije jasno?
to mi je jasno kao što sam i napisao, al nije mi jasno koja je poanta onda dual boota.

Citiraj:
DualBoot issue je riješen nekim biosima, trebaš ispitati koji ti ne radi taj "feature" s određenim procesorom. abit je podosta zapustio support pred kraj puta i tu je situacija takva kakva je. Meni recimo abit IP35-E sa P4 630 radi dupli boot sa najnovijim biosom, a sa predzadnjom verzijom ne. Zašto - nemam pojma i ne zanima me, bitno da sve radi kako ja hoću
nije mi radilo ni sa starim biosom, ni sa najnovijim. tj. ne znam jel ne radi ili ja nekaj krivo radim.

Citiraj:
A najjača mi je ova fora - kako si mislio resetirati EEPROM ploče, ako je ostaviš pod naponom? Za uspješan reset na default tvorničke vrijednosti se uvijek mora gasiti/čupati napajanje iz struje i po mogućnosti još jednom ruknuti PWRON tipku na kućištu da se isprazne kondenzatori ploče.
ovo priznajem da nisam znao, mislio sam da se može resetirat dok je napajanje uključeno.

poanta je da meni dual boot ne radi ono kaj bi trebo, a to je testirat nove postavke i ako rade normalno bootat, ako ne rade onda vratit na staro.

samo problem je u tom kaj se meni desi da se on prvo upali pa opet resetira i nastavi se vrtit, al neće dat sliku. znači nije da se stalno pali gasi pali gasi, nego samo ne daje sliku, a sad kaj točno on radi, neznam.
marke je offline   Reply With Quote