View Single Post
Staro 07.06.2010., 01:33   #1481
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ma ne isplati ti se zezat se sa tim
Prije pola sata sam se sjetio da sam ostavio neka razmišljanja na ovom podforumu i sad sam se trebao dobro potrudit da ih nađem. *

U ovom topiku i 4670 topiku ih nisam ostavio jer nisam vidio kako naginje u nešto od to dvoje ,plus ,smatrao sam kako bi se tako vrlo lako zagubilo u svoj sili rasprava o grafama...

*moderatorstvo nastranu , samim time da sam se sad tek sjetio svog razmišljanja a otad se nije ništa promjenilo (ista grafa u kompu i ista van kompa u kutiji) očito me to nije toliko mučilo pa bi se moglo bi se bi se reči da si u pravu s onim da mi se ne isplati zafrkavat

ipak...

Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
Jednostavnije ti je da si složiš regulaciju venta softverski. Recimo afterburner ili editiraš bios.
Nije mi baš najasnije što to trebam softverski složiti? zar sami drajver ne regulira brzinu venta ..mislim, mogu i unutra smanjit brzinu? Što če mi točno posebni program?
Za taj edit biosa nisam siguran kako bi to išlo uz moju stručnost a kao drugo i važnije ne vidim kakvog bi to uopče smisla imalo jer zar nebi dobio vruču karticu s sporijim/tišim ventom?
Može detaljnije?

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
@Imagine
Cisto sumnjam da bi to tako radilo kako si ti zamislija... Zato sto bi sama kartica upravljala ventom (nebitno koji se nalazija na njoj). Sumnjam da se isti treba brze vrtiti na 5670 da bi je hladia (to je tako rijeseno u biosu). Radije iskoristi afterburner ili slican alat s kojim mos regulirati vent na grafi i ustedi si za*ebanciju..
2 kartice imaju 2 različita venta / 2 različite brzine okretaja tih ventova i različit porast brzine - različitu strminu porasta okretaja tih ventova...
Kažeš da sama kartica upravlja ventom? Na koji način? Brzinu venta određuje temp? određuje voltaža? Ako drugo određuje prvo zar svejedno s vecin ventom nebi trebao dobit hladniju stvar koja ce samim time po temperaturi registrirat da je potrebno usporit vent?

...možda bi bilo najbolje da prodam karticu za koju odlučim da je višak da ne provede garantni rok na polici tokom ovih dubokoumnih razmišljanja
edit: napokon je odlučio ubacit u oglasnik.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 14.06.2010. u 12:29.
Imagine je offline   Reply With Quote