@mar: slažem se da su canon i nikon najbolji, ali mi ne treba nešto toliko profesionalno, imaju i oni dobre dslr za amatere a i za profesionalnce no naime, oducila sam se za olympus jer imam preko njih neke popuste tako da mi dode jeftinije. Da i gledala sam neke komplete sa dva objektiva, to mi se stvarno isplati, za pocetak mislim da cu uzeti nesto tako, samo moram naci najbolji komplet koji bi mi pasao...
@reboot: shvacam o cemu pricas i nemam se sto uvrijediti, nego imala sam dosta puta takve fotice oko vrata i definitivno mi nije problem nositi ga

Gle, razmisljala sam dosta, ali sam sigurna u to da to želim, jel oduvijek zaista volim fotografiju i želim poceti nesto naprednije eventualno uzeti neke tecajeve, literatute, makar i sad osnove znam, jel eto vec imam dogovoreno kod frendice mi, za bolje poducavanje

, jel me fotkanje i usrecuje a moj olympus koji je kompaktni fotic me previse ogranicava..pa eto srecom imam susretljivu frendicu ciji me fotic spasi...Sad želim svoj dslr i odlucna sam u tome, ali razlog sto jos nisam otisla i kupila je to sto uistinu želim pametno potrositi te pare, pa trazim savjete svugdje