Citiraj:
Ponajprije mislim da si ipak krivo stavio cooler. Nije zagrijan, a temperatura je velika, pa pridodaj to da ti se komp sam gasi i to je to.
|
Ma mozda sam ne kuzim kak - ima paste ne previse ne premalo, cvrsto stoji ne kuzim ali budem ga danas skinuo i ponovo stavio. Sam ne znam kako ploca ode na 30C tak brzo kad prosla ploca nikad to te temp nije ni dosla. Budem vrtio 3d mark i gledao temperaturu i voltaze.
Citiraj:
Probaj umjesto brisanja CMOS-a, isključiti iz struje na nekoliko sekundi. Ako imaš lampicu na ploči, onda dok se ona ne zagasi. To djeluje i za podivljale tipkovnice i miševe na PS2.
|
A nemam lampicu al cu probati - to je neka fora na KT4 ultra na dost reviewa sam je nasao da se ploca nece postati nakon nekog sranja (previse oc) pa se mora cmos brisati. Posto ne mislim previse oc-ati nisam to racunao kao veliki minus.
Citiraj:
Probaj drugu grafičku. Dobro bi bilo da staviš neku staru. Ova bi ipak trebala trošiti puno struje. Imao sam i ja sličnih problema prije par godina pa sam riješio sa kupovanjem napajanja. Kupio sam JNC koje je bilo bolje, a onda znate koji sam shit imao.
|
A budem danas navecer radio svasta pa cu i to probati. Ma kupio bi ja enermaxa odmah danas kad bi bio siguran da je u tome stvar. Eto a samo sam se htio malo ko covjek igrati u miru