View Single Post
Staro 01.06.2010., 19:21   #669
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo opet neugodna iskustvo po drugi puta sa dotičnom trgovinom
Ja mislio da su se popravili ali izgleda ništa, e moja gospodo tako se neposluje.

Radi se o sljedećem:

Naručio sam hladnjak Cooler Master Hyper 212+ po cijeni 228,45kn+dostava i to u petak 28. 05. naravno zaprimio ponudu i izvršio uplatu netbankigom isti dan te dobio i odgovor da je uplata zaprimljena i čim roba bude za isporuku bit ću obavješten, reko ajd super i ponadao se subota naravno ništa, jučer/ništa danas reko ajd idem nazvati onako da vidim gdje je stiglo te zvrcnem oko 10h, kad ono iznenađenje robe nema niti će biti "kao ostao je još jedan kad su provjeravali stanje kod dobavljača i naravno kad su naručili isti više nema" međutim nitko mi ništa nije javio ili ponudio neku drugu robu, da nisam slučajno nazvao(onda mi je ponuđeno nešto drugo) nebi ništa znao i to bi se zavuklo tako par dana.Naravno sada čekam povrat sredstava kako bi mogao naručiti na drugom mjestu i upravo sam dobio obavjest o izvršenom povratu te čekam knjiženje istog, i šta reči o takvom poslovanju, a prvi puta sam tako prošao prošle godine sa naručivanjem grafe 260 GTX na famoznom sniženju i nikome ništa. Naravno isti će znati o čemu se radi pa ih molim da slobodno moj accaunt i podatke mogu izbrisati jer me više neće ni vidjeti ni čuti te se istima zahvaljujem na "ugodnom poslovanju" zauvijek.

Baš me zanima opravdanje dotične gospode koja će se sigurno javiti sa nekim opravdanjem glede ovog slučaja jer oni naravno nisu krivi bitno da se traži uplata u roku odmah.
ECHO je offline   Reply With Quote