http://img686.imageshack.us/img686/9605/dsc00683c.jpg
Dali je itko ikad vidio ovakvo nešto? Na prvi pogled čini se kao artefakti i crknuta grafička...
Komp od frenda star 3 mjeseca, nedavno mu se počelo ovo sa slike događat, po onome što mi je bio rekao prvi put posumnjao sam odmah na rame i memtest je našao errore, zamijenio sam memoriju novom u jamstvu i vratio mu komp, ali čim ga je on odnio kod sebe za 2 dana opettt mu se desilo isto dok je surfao i radio sitnice u win

. Uzeo ja opet komp, odvrtio memtestove u oba utora od matične po 12 sati i flashao zadnji BIOS, sve OK, komp kod mene radi normalno i prolazi sve testove, sve leti, da ne pričam o tro-danonoćnom "silovanju" grafičke različitim igrama i programima pa sam ju definitivno prekrižio da je u njoj problem kao i u RAMima, odnio ga on kod sebe i opet mu se nakon 1 dan pojavilo ovo po treći put

...
Sad sam počeo sumnjat u njegov stari 17" CRT monitor tj. nekakav konflikt između tog monitora i Windowsa 7, taj monitor je radio na winxp i starom kompu...
Komponente su Pentium dual-core E5300, HDD WesternDigital 500AAKS, MBO Gigabyte G41 neznam točno koji model, DDR2 2GB Apacer 800Mhz, VGA Gigabyte GeForce 9800GT, napajanje MS Industrial 550W...
Any ideas? jer ih ja nemam više osim monitora i eventualno napajanja, instalacija sedmice je friška, svi driveri su najnoviji, kod mene radi sve, čim odnese komp drugi dan dogodi se ovo, zlo mi je više od ovih novih kompova, nije mi jasno koji Q više oni rade s tim

crkavaju komponente nešto prestrašno, nemožeš više složit komp da radi na miru 3 godine

, nije ovo prvi koji sam vidio da crkne nakon 5-6 mjeseci, al ovaj me baš j... u zdrav mozak

...
Oprostite na malo podugačkom postu