View Single Post
Staro 30.05.2010., 19:40   #4462
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
evo mali osvrt na shopping u TČT u Zagrebu:

uslužnost lika (kratka kosa, mlađi) koji prodaje bicikle je ne na nuli, nego sam ga morao moliti da mi proda bike.
izvuć 2 riječi iz njega je SF bio, šta god sam ga pitao je rekao "moram provjeriti" te blejao u mene dalje, na što sam ga ja morao pitat "hoćeš li provjeriti molim te".

brat je zvao i dogovorio sa šefom bike (apline trail), kad sam ja došao tamo, sat vremena sam ga tražio sam po trgovini, nisam ga uspio nać, uzeo bolinas ridge, piše na njemu jedna cijena i 30% popusta. kažem može taj, ali 20.5", kaže lik da imaju na skladištu te da će ga dovest (30 min) i poštelat (40 min) reko može, čekam.

dofuraju ga u trgovinu, došao je još jedan dečko (duga kosa) poštelao bike, probam ga, kažem da ga uzimam i idemo račun napraviti, kad odjednom više nema popusta. promjenila se cijena jer je to iz 2010 model. nit sam tražio 2010 niti mi je itko rekao da je to novi model.

odustajem od trgovine i natežem se sa šefom oko popusta, nakon 2 sata u toj trgovini nemam više ni volje za biciklom ni ništa, dogovorimo sad 25% popusta i šef ode te se vraća nakon 2 minute, pita me ako je alpine trail ok, ja sad gledam mutavo "odakle je on isplivao, kolega je rekao da nema ništa osim toga".

spreme bolinas ridgea, skinu mi apline trail, zategnu ga, platim i crta.

preporuka da zaobiđete taj shop ili da nazovete i vidite u kojoj smjeni radi taj lik i izbjegavate njegovu smjenu.

ostatak trgovina u zagrebu: likovi su fanatici totalni i nikako se dogovoriti s njima da me saslušaju te mi daju ono što tražim nego mi uvaljuju nešto bolje (skuplje) i govore mi da je to najbolje što postoji za moju lovu te još malu nadoplatu onog što sam rekao.

long story short: bicikle trebaju prodavat žene s velikim sisama.
tskarda je offline   Reply With Quote