Tema: Miš umire?
View Single Post
Staro 30.05.2010., 12:28   #5
asdf123
Premium

asdf123's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Bok

Ovako.. ako je miš puno korišten.. onda ovako
Kabel ne mora imati optičkih oštečenja da bude u prekidu, a ni prekid nije trajan, već povremeno izbugubi kontakt...
Pogledaj idući put kada ti bude prekinuo. dali se ugasi miš.

Ako čuješ zvukove.. kao kada miša odspojiš i spojiš.. onda nema druge nego da je kabel pri kraju.

Ovako. Ako ti se isplati: rastavi miša i prikrati žicu.. za kojih 20 cm jer pretpostavljam da je kabel najviše stradao najbliže mišu...
Treba odcvikati žicu i preseliti onaj konektor malo dalje.. uštekati.. i problem bi time trebao biti riješen. ukoliko je kabel najviše fleksan.. blizu miša.. a ako je negdje na drugom području.. ista prića..

Pitanje je koliko se to isplati...

Druga mogućnost... : Kupi u trgovini miš za par kuna.. i njegov kabel preseli na svoj logyja....

A lagano možeš vidjeti dali je stvar u kablu.. jednostavno ne diraj miša i čekaj dva sata.. ( ako imaš koristi drugi miš PS2 ili RS232, ja ima i takvoga... ali može biti i usb. samo da ne diraš mx-a) ili više.. i ako se opet isto dogodi.. onda ne znam!

Edit:
Evo: http://img682.imageshack.us/img682/4...6799resize.jpg
mislim da se sve vidi i da nije potrebno objašnjavati..
U slušaju mijenjanja kabela. poželjno bi možda bilo da bude konektor isti..
E, ja sam svojeg novog MX-518 prvo popravljao, jer je imao kvar. pa sam si još i scrool-a stišao.. sad je moj štakor uredu!

Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 30.05.2010. u 12:36.
asdf123 je offline   Reply With Quote