View Single Post
Staro 29.05.2010., 18:57   #4429
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
EDIT: sjećam se da je netko davnih dana stavio link za kupovinu pakni preko neta, da su pakne bile jefitnije 50% od naših dućana, pa ako itko zna molio bih
www.discobrakes.com

Ajde ako buš naručivao, možemo ili preko mene ili preko tebe, ja bi si kupio za zadnju juicy pakne.
Citiraj:
Autor murina Pregled postova

A koliko kretenski bi izgledalo, naprijed Table Top, a zada http://www.wtb-bike.eu/en/weirwolf-c11-p9.htm
TableTop je street/dirt guma. Na makadamu ili bilo čemu što nije asfalt, brijem da bananko žešći

Ak nemaš love, promijeni prednju samo gumu, a iza ostavi TT. Prednja je važnija za spust radi gripa, a na zadnjoj ćeš se popeti svuda dokle god je suho.
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Sutra ujutro idem na Sljeme pa ako jos tkogod planira mozemo se ekipirati jer sam za sad soliram.

Osobno bi se spustao umjesto prema pilani prema Markusevcu da malo utvrdim gradivo od proslog puta.
MIK i ja se dogovaramo za sutra. Samo kaj je on iz Lučkog pa oće u 7 na trgu . Ja nisam baš toliki ranoranioc, pa ako on pristane u 8 na trgu možda bih i išao

Sutra bi trebalo biti lepo vrijeme. U svakom slučaju uzimam si par vrećica za mobitele i dokumente da budu na suhom ako padne kiša =)
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
@vuco - jesi ponedjeljak popodne za neku duzu voznjicu, neka transverzala?
Iskreno jesam, ali stvarno nisam ziher jel bi mogao izdržati uspon neki duži, pogotovo ako misliš nabit tempo.
Jer bio sam danas na Sljemenu, idem sutra, a onda bi i u ponedjeljak.

Kud bi išao ? Sa istoka na zapad ili obrnuto ?