View Single Post
Staro 29.05.2010., 15:35   #4419
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Mislim da sam to ja jučer slučajno odvozio Vidi na ruti stranicu prije, samo nismo išli na Dotršćinu jer smo trebali u Gračansku. Ako je to ta, meni se svidila staza. Malo je vodom razrovana na nekim djelovima ali može se (ne znam kakve su ostale, pa ne znam objektivno ocijenit )

Sljedeća ruta mi je od Hunjke do Maksimira. Ima li koji bliži uspon sličan Leusteku do gore?
Pogledao kartu i slike, sve je pod lišćem. To nije baš najbolje, lišće skriva opasnosti

Ako si s istoka, imaš od Markuševečke trnave, Bidrovečki makadam/šuma. Meni najbolji od svih uspona (barem ovih makadamskih). Ideš kroz šumu, pratiš potok, dođeš do Goršćice i onda po jedinici do Hunjke i vrha. Uspon je dug, naporan. Tad sam napravio valjda 80km kad sam išao s Trešnjevke prema tamo
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
p.s. Klinac dobio na recept efedrin kapi za nos, prvi šmrc dobiješ besplatno
Ih, imam ja pravu stvar, a ne ovo legalno
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Izbor mi se suzio na 2 modela i sljedeći tjedan napokon mislim kupiti bajk pa možda i na sljeme koji put odem s vama. Sad mi treba pomoć oko odabira između ova 2 modela

http://www.markoprojekt.com/index.php?m=109&p=610
http://www.markoprojekt.com/index.php?m=108&p=829

Dakle Norco Bushpilot ili Jamis Trail X3
Koji god ti je ljepši i bolje ti paše. Djelovi su svi tu negdje. Ja bih osobno Norca. Kočnice su tu negdje, vilja je malo bolja. Menjače i šiftere promijeniš za 300kn valjda na Deore . Vozeći se po Sljemenu shvatio sam da su menjači i šifteri valjda najmanje važni. Kotači koji se neće spigati, kočnice koje će zakočiti i vilica te pogon koji neće puknuti.
Citiraj:
Autor blue#13 Pregled postova
osovine nisu spigane ,mislim da je problem u mašinici

koju preporučate?
Ovisno o šifterima biraj