View Single Post
Staro 29.05.2010., 13:53   #4409
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
malo kasno ali jbga : ako idete na sljeme pomirite se sa kišom...jbga ali tako je...a popodne bi se cijeli grad trebao kupati...a ja otišao na faks s cestovnjakom još...oprat će me ko da se nisam kupao 5 godina
Nema kiše gore
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
@vuco - ako bi prema dubravi, mozes ic do hunjke, i onda se gore dignes na jedinicu. po njoj se spustis (malo gore malo dolje, onda puno dolje) na goršcicu, i onda nastavis dolje izbijes u markuševačku trnavu...
Ma na kraju sam išao standardno preko 9-tke. Oblačilo se pa nisam htio riskirati. Inače sam htio ići do Hunjke standardno 1-com pa onda do Danjike sa 22-icom i dolje cijeli put 22 koji izlazi između Markuševca i M. Trnave.

To mi je jedna želja za probati, a druga po 20-tki dolje slično, ali se izađe na Dotršćinu pa kroz Maksimir.
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Kaj ti to znači sutra??? pošto si pisal u 01:21
Ako je sutra nedjelja ja sam za, jedino kaj bi mi pasao raniji polazak

p.s. zašto je lijepo voziti se po Sljemenu:

http://www.forgetfoo.com/?blogid=11490
Danas sam bio . Ali mislim da ću i sutra ići s tobom, samo mi je tak mrsko se dić u 6

Danas sam se mučio do gore. 2 tjedna kolokvija je ostavilo posljedice. Lojstek sam prešao u komadu, ali sa 3x više muke. Na kraju je ispalo da sam ga odvozio za 53minute što znači da sam bio poprilično brz. To je vreme od žičare do Lugarnice. Nekaj mi tu ne štima, s obzirom da sam se gore vukao u prvoj-drugoj brzini, ali tako veli brzinomjer =)