Dakle,
Sljeme report #4 (čini mi se)
Rollcall : De5tr0yer (check), Red 'Ljekovito blato' Dwarf (check), Njunjo i murina nisu bili...e pa grrrr njima
Vrijeme : kao i obično savršeno s gay muhama (u svim duginim bojama)

dolje je u početku bilo 24 a gore 21.5 (lugarnica 922m) i 16.8 puntijarka (957m)
Ruta : standardna...cesta za gračane, skrenemo preko pruge, tunel, lojstek, pilana, kući
Naravno zna se da ej netko opet morao pasti...hvala bogu ovaj put sam i zapamtio kako...sve grane preko kojih pređete bajkom puknu ili se samelju. E a ova moja je na ravnini od prednjeg kotača podigla se, preko kurble izgleda zarotirala, u žbice i odoh ja u blato...sva sreća da sam ostao cijelo vrijeme držati bicikl inače bi se katapultirao i još gore prošao...naravno zašto bi to bilo jednostavno...naravno da sam sam sebe laktom opalio u rebra

Inače renesisova staza je i meni sa v-brakeom i pozamašnom masom ful dobra staza jer je jednostavna, brza i nema nekih kerefeka previše...jedino onaj dio s granama i povećim nagibom da ga je*eš nemogu odvoziti jer 1) malo slabija vilica, 2) vbrake 3) velika masa 4)naravno loši vozač...kraj pilane je opet super

Ali ovaj put imamo i neke amaterske slikice nekih macho alfa mužjaka i neke prirode
Ukratko :
Ode distrojeru mašinica, ja mu se smijem
Skuži on onda da
meni nešifta u najniži zupčanik pa
popravak toga
Malo prirode
1 2 3
Hlaaadna voda
Pred vrh
Lugarnica
Zna se ko koga sljedi 
Dvije (
1 2)za Vucu da nereče da sam fotošopirao ili izguglao lugarnicu
Naravno neko
zove uvijek kad netreba (ode koncentracija pred kraj vožnje)
Pilana
Dvije (
1 2) umjetničke samo za vaš desktop...ako me nestaviš na desktop naljutit ću se

ima jedna za landscape položaj monitora i jedna ako imate pivot pa vam monitor stoji u portrait "modu"
Eh da i još mi se da samo napisati da smo vozili 58.2

ali više nije išlo...tj išlo bi da nisam sredio bedro i nakvasio šuze (vidljivo na zadnim dvjema slikama)
All in all : htio sam odustati na milijun i jednom mjestu jer jednostavno nekad ti nije dan ali eto nakraju dogurao do vrha jer me distrojček podmićivao torticama

nije bio problem snage il ida što boli nego jednostavno brzo se uspušeš a i onda je volja uku*cu i to je recept za vucaranje po sljemenu...naravno distrojer je legao dva puta s spdom jer ga je bilo zanosilo u desno kad smo stali a on otkopčao samo lijevu pedalu...tad i je mašinica odletila u kotač