View Single Post
Staro 27.05.2010., 17:53   #1
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Smrzavanje kompa pri igranju BFBC2

Evala ekipa.

Evo otvorit cu thread, posto u temi o BFBC2 mi nitko ne odgovara.

Dakle, upgrade sam konfiguraciju, instalirani svi najnoviji driveri, Win 7 x64, Prime prolazi, Memtest takodjer, 3Dmarkovi takodjer. Dakle, kad je komp na stocku, BFBC2 mi smrzne u roku par minuta. Nesto sam svrlja po BIOSu i skuzim kad clockam komp, recimo na 3.4-3.6 ili cak da samo stavim fiksne vrijednosti napona u BIOSu recimo IOH i ICH na 1.22, PLL na 1.88-1.90, memoriju na 1.635 onda igra radi dosta stabilnije, medjutim i dalje smrzaje. Takodjer, upalim li na grafickoj fiksnu vrijednost za vent na nekih 45% onda jos malo stabilnije radi, no i dalje se rusi, odn. smrzne. Ne kuzim u cemu bi mogao bit problem, Event viewer nista pametno ne pokazuje.
Dalje, instaliram XP SP3 na drugu particiju, svi driveri i updatei kako win tako i directx, odigram jednu partiju, udjem kasnije ponovo, kad ono samo se mapa vidi, a sve ostalo crno wtf
Molim pomoc jer vise ni sam neznam sta da radim.
Komp je dobro hladjen, disk je novi i bez gresaka. Takodjer, primjetio sam da nakon sto srzne u igi, i kad resetam komp onda mi tastatura (Wave) ne radi dok ponovo ne udjem u WIn i software.ski ga resetam.

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 27.05.2010. u 18:04.
jucca je offline   Reply With Quote