View Single Post
Staro 26.05.2010., 19:44   #4328
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ako vam trebaju gume za blato a u besparici ste uzmite za 59kn hutchinson bulldog u keindl sporta

ja sam ih osobno testirao (prednju) i guma se iskazala kao vrlo pouzdana op mokrom lišću, blatu i ostalome...na moju žalost imala je čak i predobar grip (kad sam pao)...sve u svemu za blato u budget liniji ta guma je za vas jer je grip bolestan i dok se vozite po asfaltu ko da vozite mig 21

i jendo pitanje za dežurne planinare : od kraja lojsteka (lugarnica) pa do tomislavovog doma je postoji neka staza ili samo cesta? i ako bi se spuštao cestom je mi pametnije u smjeru kretanja (izaći valjda negdje bogu iza nogu) ili suprotno pa izaći kod uprave parka odnosno žičare. I ako netko moće preporučiti neku laganu stazu a da planinari putem nekakaju previše...recimo onako stazu koja je otprilike kao lojstek ravna

pitam za spuštanje jer mi se stvarno s trenutnim bajkom neriskira dok još malo neuložim u njega (jbga nije baš da sam ko pero lagan ) a vjerujem da bi na lakšim stazama brže se spustio do dolje nego na bržim stazama...

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 26.05.2010. u 20:23.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote