View Single Post
Staro 26.05.2010., 13:27   #986
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
a vidit cu jos, probati cu kasnije izvaditi sve s ploce i jednu po jednu komponentu stavljati nazad, svagdje gdje sam googlao ova p35 je bas ono OC ploca, gdje ljudi i do 500FSBA povuku tako da ono, radilo je na 430FSB prije bez ikakvih problema, bez dizanja voltaze, prime95 i sve vrtilo bez beda
nitko nije rekao da neće potezati toliko. moja bivša DS4 ide do 550 (sadašnji vlasnik ju je nateral dotle ). pitanje je samo koliko dugo i stabilno će to držati. sad, što to njima smeta da se srokaju nakon nekog vremena i postave si defaultne postavke, to fakat ne znam.

Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
@Drug Brko, oces mi molim te napisat kakve postavke koristis na ploci da stabiliziras 480mhz fsb? vfsb, vNB itd...

meni nista preko 400mhz nije stabilno, najvise sam uso u windowse sa 510, a ne mogu ni 420 stabilizirat
čudno, meni 450MHz radi bez ikakvih problema, na 480MHz sam neš malo podizao, ali ništa extremno. kad budem doma navečer ću ti poslati. Ali to sam uspio tek nakon što sam stavio 2010 KET mBIOS. nađi ih ovdje

sa official biosima mi se smrazavo komp sa 450MHz i sa lagano dignutim naponima. od tada radi ko zmaj i BSOD nisam vidio mjesecima na svom kompu.

edit: okej
Brko je offline