View Single Post
Staro 26.05.2010., 10:30   #978
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo jucer jedna cudna stvar mi se dogodila .... nakon jednog restarta komp mi se vratio sa 3ghz na 2.33ghz, tj na default postavke, nisam ni primjetio dok nisam slucajno pokrenio cpu-z i to vidio.

Otisao nazad u BIOS, tamo su postavke sve kako sam ja bio namjestio, ali pise da je onaj dio gdje se bira enabled/disabled za fsb pise disabled, ali ispod uredno pise 429fsb, a ne 333 kao default. Ja stavim enabled, i probam sa 400-429, stavim memoriju 800-858 ovisno o fsbu i svaki puta on uredno savea, ali kada boota racunalo, dodje do POST ekrana i samo se resetira i vrati na default postavke.

Temp proca su oko 35 idle, pa me zanima je li to do toga, on bi ga barem trebao bootati. Voltaze su podesene na auto ( se isplati s time igrati, vcore je 1.35V ) konfiguracija iz siga.

Cudno mi je jer sve je uredno radilo neka 3 tjedna bez ikakvih problema.

Eventualno ću probati skoknuti do linksa i uzeti AC Freezer 7 Pro rev2 pa staviti da budem siguran jer se ovo vrti na intelovom box cooleru, ali i s time trebalo bi ici barem na 2.8ghz da se ne resetira. Hladnjak je nedavno stavljen ponovno, nova pasta, ucvrscen i sve. Na dodir i nije tako vruć.

Konfiguracija iz siga. Ako netko ima kakve ideje nek slobodno podijeli