View Single Post
Staro 25.05.2010., 20:43   #4289
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
[SljemeREPORT]
Za pocetak odmah cu naglasiti da je bilo mrak

Uspon: Leustekom gore, ja cestom do Puntijarke a frend pored lugarnice prema vrhu - meni bi to bilo previse pa ga na Puntijarki cekam, i taman kad sam ubio 3 strudle (prvo sam uzeo 2 - otvorio mi se apetit he he) i colu kad eto njega - kao da smo se dogovorili.

Spust: Od Puntijarke odmah lijevo pored pipe za vodu u sumi pa na desno da bi se staza spojila na onu standardnu stazu br. 18 koju svi vi vozite - picimo po njoj sve do onog skretanja za pilanu.

Tu skrecemo blago lijevo (ne ostro lijevo) i prasimo prvo ravno, pa kroz nekakav kanal pun lisca, uglavnom sve lijepa singlica, pa u jednom trenutku izbijemo na makadam, par sto metara prvi markirani ulaz desno opet u sumu, tu negdje pocinju se otvarati raznorazni prikljucci i varijante puteljaka za spust tako da je izbor prilicno veliki.

Mi se drzimo markacija i peremo po recimo kakti glavnoj stazi (staza vijuga, uska je, zabavna i vecinom je u totalnoj sumi - frend kaze da mu je to najlijepsi dio Sljemena).
Izbije se van na najvisoj tocci iznad Markusevacke ceste izmedju kuca.

Preporucam ovu rutu, dugacka je, vrlo zabavna a razina gusta vrlo velika. Slijedeci puta opet na tu stranu

slika rute
slika bajka i klope na Puntijarki
Nik je online   Reply With Quote