View Single Post
Staro 25.05.2010., 19:14   #1824
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Mislim da je kod nas više problem manjka hladnjaka u prodaji. Jebote pa ima uopce koji shop kod nas da prodaje Noctue???

Cemu forsiranje starih ultra 120 coolera po 550kn kraj toliko sarene ponude danas??

Isto tako dodem u technomax west gate i veli meni frajer da nemaju CM212+ da nek idem do drugog technomaxa pa pogledam...

Nije mi jasno koji je smisao furanja 1215605 coolera u jednom ducanu a sa strane jos imas 6 ducana...i onda na kraju ispadne da nemaju ni jednog.

Najbolje je kad imas lovu a nemas je kod nas di potrositi. I onda idu sa strategijom da se hladnjaci slabo prodaju pa ih ne nabavljaju puno, a navodno da su CM212+ otisli u jednom danu i njihova strategija ostaje i dalje ista. Vjerovatno zato kaj prodaju GlacialIgloo smeca po 50kn pa se cude zakaj se ne prodaju.

Bas me to vec godinama muci kod nas...da gotovo nikad nemaju vrhunskih coolera u ponudi...a kad ih i dobe otidu u roku od keks....SRAMOTA..

Glavno da ima MS Industrial proizvoda na izvoz...hocete od napajanja pa sve do mp3 playera..

Zadnje izmijenjeno od: extremepc. 25.05.2010. u 19:25.
extremepc je offline