Citiraj:
Autor De5tr0yer
Pa nisi jedini specijalac. Bikča je zabranjena za bicikliste i prema onome što sam ja vidio kad sam se zadnji put sa dwarfom spuštao dolje je katastrofa teren, nemam pojma kako bih se penjao po onom korijenju.
Lojstek prema gore je sigurno lakši, bar s tehničkog aspekta, mislim da su po strmini tu negdje. Ako nemaš kondu nema šanse da dopedalaš do gore, al gurat se uvijek može.
Lojstek počinje kad se popneš od žičare još malo gore pa kod urušene kućice se zapeljaš gore po onoj najvećoj strmini, samo ravno, nemoš falit.
Odi sa mnom i dwarfom u srijedu, imat ćemo penzionerski tempo opet, nabijamo kondu da možemo bit bolji 
|
moram radit inace ce sljedeci mjesec bit gadno
kad mislite gore ak se desi da ne bude posla?
skuzio sam di je taj put, tuda smo isli ponekad tjelesni ak se ne varam, naletio sam na par planinara na bikci bili su poprilicno susretljivi.. valjda jer sam isao 5 na sat
Citiraj:
Autor Željac
uhhh...
prvi put po bikčeviću (pjesaka) sam krepao.
na onom dijelu od one kucice /nadstresnice prema grobu je uspon/ strimina da nakon predenog puta jedva hodas.
o korijenju i sranjima da ne pricam. lojstek je po mom videnju puuuno jednostavniji.

|
ma ja nisam htio rec postotak da se ne brukam al gurao sam do izvora 80% vremena

, mogu misliti kak izgleda taj gore uspon, isao sam pjeske par puta i nije lijepo
edit:
kolko kosta posten zadnji kotac, moj vec ide u osmicu i moram ga hitno na servis, sad imam neke alex custom (brijem najjeftinije), formula nabe disk (isto neke bezveze kolko sam ulovio reviewe), i zbice crne

dolazi i maraton u obzir mogao bi skemijat prijevoz do tam