pozdrav.
evo ja jos uvjek cekam na garanciju za ovaj router, vec sam lagano lud. uzeo sam polovni g684 opet, and gues what, cudo nece da radi stabilno na 100mbit

, i ako se spoji, kad se zagrije odnosno drugo jutro ne radi. probao bacit komp na 10 full duplex i radi bez beda. nesto ne stima s tim d-linkovima definitivno kad su "stari i potroseni". naravno probao sa tvornickim UTP-om od nekih 2m i ista stvar. e sad mene zanima gdje mogu u routeru namjestit da radi na 10mbit radi probe, znaci da nemoram na svakom kompu podesavat posebno. jel se to moze uopce jer ja nisam tu opciju vidio?
druga stvar, danas idem kod frenda po 8 port switch 100mbit od d-linka. jel se mogu svi kompovi pobost u to i onda on u router, jer nisam to nikad radio. pretpostavljam u tom slucaju bih trebao stavit fixne IP adrese na kompove i iskljucit DHCP u routeru? u ovom slucaju ako utvrdim da stvarno portovi od routera rade samo na 10mbit stabilno jel se moze nekako nastelat da preko switcha radi sve na 100mbit, a veza prema routeru na 10mbit?
pozdrav.