Vidim po blatu na ramama da je meni ovo prosječna vožnja po Sljemenu kad 2 dana prije padne kiša

.
Ja nikad neću zaboraviti kad sam išao dan nakon valjda kaj je tjedan dana padala kiša. Išao od Mark. Trnave do Ponikvi, u pravilu Sljemenska transverzala

. Gore blato da više na gumi nisi ripne vidio nego se napravio debeli, skliski sloj blata zbog kojega nisi mogao na ravnom normalno skrenuti. Stao sam jednom u lokvu za koju sam mislio da nije duboka (a bila je

), kasnije sam obilazio lokve kako sam mogao i umio. Kod Hunjke mi se zablokirao pogon, morao blato vaditi iz kotačića mašinice, kasnije se unormaliziralo i jedva došao doma. 70km i totalno čišćenje cijelog bajka, svih osovina, spojeva etc. 2 dana mi trebalo valjda za to

.
Da bi vozio ponovno po tome, no way. Grozan osjećaj kad ne možeš skretati, a ide nizbrdica.
EDIT:
Brat koji trenira tenis 15godina izjavio da bi on mogao po Lojsteku do vrha bez stajanja ili sa minimalno jednim kratkim

. Prihvatio okladu

. Moram nabavit drugi bajk, jer naime on svoj nije vozio godinama i krš je blago rečeno. Iskreno, dajem mu za pravo da krepa već na usponu prije tunela