E ovako,
da probam skratiti pricu..
Laptop imam Acer Aspire 5520G, star je 3 godine.
Par dana mi se znala smrznuti slika, te sam ga na tipku morala gasiti.
Nakon par dana palim komp, i sve je u redu do welcome screena..
Pokaze logo od Win-a, i zatamni ekran (onaj trenutak prije nego se win do kraja digne), i tako ostaje zatamljen.. Cijem da se Win digao, no nema slike..
Sto sam probala napraviti:
-reinstalirat Win (zbog moguce greske u softwareu, jedva sam ga uspjela reinstalirati, tada sma jos nekako mogla nakon par restartanja dobiti sliku), nije do toga. Reinstalacija ok prosla, no sve je isto..
-zbog errora koji mi se javlja u Biosu uslijed paljenja opcije Multi boot-a, sam probala par stvari..
- Error je: Media faliure, check cable
- Probala boot priority promijenit da mi dize sa harda, zvadila hard i vratila nazad, disableala boot - lan (nesto tako), tako da mi automatski samo boot-a sa harda..
- zvaditi graficku i provjeriti vizualno (koliko mogu, tj ne mogu, no..)
Ne znam sto bi moglo biti, ovaj error koji mi se pojavio (ako stisnem F12 kod boot-anja) nema veze sa ovim problemom..
Jedino ako mi je graficka, no ako je, onda nije riknula. Jer pretpostavljam da bi maticna dala zvucni signal, i nebi mi se vizualno sve vidjelo do welcome screena..
Pisem ovo u nadi da ima nekoga tko je imao taj problem, ili zna sto je na stvari..
Nemojte me odma slat u servis, jer mi se iskreno neda davati novce za stvari koje bi mozda mogla i sama napraviti..
Hvala unaprijed..