Ja stavrno ne znam što ste svi tako napali protis?!?
Pa što bi vi? Em da je đabe, em da sve stigne za 5min i em da vas maltene ponude kavom dok čekate?
Svugdje u svijetu vrijedi pravilo ako je nešto najjeftinije to znači da ne očekuješ ljubaznost niti razinu usluge.
Ja sam kod protisa kupovao u više od 5 puta i svaki put je sve bilo u redu. Najdulje čekanje je bilo 5 dana. Glavni problem nisu oni već generalni zastupnici koji seru i lažu o stanju na lageru samo da te navuku na to da uplatiš lovu a onda banana. Kad stigne, stigne. Ova kriza je shebala sve pa i veletrgovce informatičkom opremom. Maksimalno su smanjili zalihe na lageru i razrijedili dostavu robe. A sve zato jer nisu likvidni i nemogu si priuštiti stajanje robe na skladištu.
Znači kad vi dođete u protis i naručite robu oni provjeravaju da li toga ima na skladištu veletrgovca. Tamo piše da ima a zapravo nema tj. stići će za par dana. Tip u protisu uredno naplati od vas jer toga kao ima i vi onda čekate i psujete lika iz protisa iako on nije kriv. Drugo što sam primjetio je da stalno pljujete po likovima jer su neljubazni.
E pa jesu neljubazni prema kupcima koji su informatički nepismeni i tamo stoje ko telad i biraju pola sata što bi. Pa ja sam par puta skoro puko tipove isprode mene jer su "birali" komponente. Pa kolika je cijena, pa koje su karakteristike, pa jel ima što bolje za iste pare, pa jel to u toj boji ili drugoj i hiljadu drugih sranja. Ako hoćete to pitati onda odite lijepo u hgspot pa tamo gnjavite njih. Pa di bi stigli oni kada bi znali napamet svu bazu komponenti i njihovih cijena napamet?
i ovo o sastavljanju je zaista smiješno. Pa što bi vi svi? Da u onom malom kućerku sastavljaju računala?!? Pa dobro da uopće imaju mjesta za kutije.
Stvarno me čudite svi.
Svaki put kada sam ja nazvao i rekao što hoću tipovi iz protisa su mi rekli da li ima ili nema i kada će biti. Lijepo su mi rekli u par navrata da brod nije stigao i da neće doći još 2 mjeseca (jer gotovo sve komponente stižu u Rijeku brodom) ili da je taj i taj veletrgovac povukao taj model da napravi mjesta novom. A sve zato jer nisam kilavio sa narudžbom i oduzimao im vrijeme.
Pa imate sve lijepo napisano na njihovim stranicama i koja je cijena i koji model i koja boja ako baš želite birati fucking boju. A za karakterisitike i provjeru sličnih komponenti imate fucking internet i google.
Ako i dalje hoćete nešto višu uslugu onda lijepo odite u neku veću trgovinu i birajte stvari iz staklenih ormarića. Ali ne kukajte na 20% veću cijenu.