View Single Post
Staro 18.05.2010., 21:20   #134
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ma to je sve jasno glede hardwera koji je izašao prije cca 2god. konkretno modeli 8800GT/9800GT eventualno imaju još nešto gare te im je cijena cca 500kn max. ja sam aludirao na novije komponente par dana-1,2,3mj. max. i neslažem se baš s tom logikom ako je komponenta otvorena da joj treba srušiti cijenu 20% to pravilo nigdje nepiše ili sam nešto previdio(to je netko izmislio i nametnio kompletnom forumu, opcijom nabava.net pa 20-25%) i to najniža cijena prodaje što nema veze što se prodaje model Sapphire ali ga se komparira sa Gigabyte i sl. jer je to sve isto.
Naravno isto se neslažem ni sa opcijom na njuškalu glede cijana koje su ponekad i više nego smješne što samo navodi da netko nepoznaje hardwer kao i cijene novog ili nije realan glede procjene svojeg-precijenjeni proizvod(možda je raritet ili oldtajmer) ali takvi i neprodaju baš često što se može vidjeti koliko dugo stoje postovi prodaje.Kao i glede clocka i navođenja glede cijeđenja komponenti kojekakvim benchmarcima te naravno pohvalama za iste na forumu glede max.clocka premda poprilična večina i nezna i nema pojma šta i kako, čast iznimkama za koje se već zna kako tretiraju komponente
Zato se nadam da će "nova tržnica" glede toga biti poštena i fer-play, te sam upravo 1. puta na njoj prodao hardwer.
ECHO je offline