Citiraj:
Autor marauder16
jel tebi netko javio da imas 2. medjuispit iz Signala i Sustava u petak u 9 ujutro?! XD
|
Recite NE Signalima i sustavima.
Znam da je malo glup ulet u temu ali eto... kad ne znam bolje

Uglavnom, nadam se da cete mi moc pomoc jer u zadnje vrime razmisljam o kupnji bicikla. E sad, recimo da bi mi je namjera uglavnom ga vozit uglavnom po cesti (u ZG) ali i po svemu ostalom "sta naleti". Zanima me koliko inace treba odvojit novaca za neki relativno ok bicikl (mislim da se nece cesto kvarit, otpadat mu djelovi i tako to)? Gdje je inace najbolje ic u potragu za kupnjom bicikla (prica mi je kolega da je on svog kupova u Sloveniji)? Koji bi bili best-buy u nekoj jeftinijoj cjenovnoj razini?
Jesam li u zabludi ili se moze za nekih 1000-1500 kn kupit bicikl koji je relativno ok, nisam zahtjevan korisnik.
Ako treba jos koji info slobodno pitajte jer inace ne znam "kako se kupuje biciklo"

.
Mozda nije najbolje mjesto ali mozda vas ima i koji imate manju djecu pa mi mozda moze netko dat informaciju koliko je komplicirano i koliko ovisi o pojedinom modelu bicikla "instalacija" onih sjedalica za djecu na biciklo.
Hvala najljepsa.