View Single Post
Staro 14.05.2010., 19:18   #88
NemoRS
Premium
Moj komp

NemoRS's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Racunajte i na mene ako moze samo moram jos odabrat koje cu.Mislio sam uzimati i za kuciste da imam sto bolji protok.E sad u mom kucistu imam 2 prednja usisna,jedan je Revoltec 120mm a donji je dosao s kucistem Termaltake od 140mm.Imam jedan isto gore od 140mm za ispuh od Coolteca na 800okretaja.Jos jedan Cooltecov od 140mm mi je iznutra na cageu od hard diskova puse na graficku.Dva SCYTHE Blue LED, 120mm + potenciometar su mi ispusni straga i jos imam 2 donja mala od 92mm kao usisni od Revolteca.Fino se plavi i zuji ali i dalje nenadmasuju zvuk Venta od Zalmana extreme na 3 i 4 brzini.E sad fino to izgleda i svijetli(nekima kirvaj ,meni osobno ok jer volim), ali sam htio mozda isprobati neke jace i kvalitetnije s boljim protokom od tih Revoltecovih koji imaju nekih 50 CFM.Imate li neke preporuke?

Nemoraju svijetlit plavo ali da imaju bolji protok i da nisu bucni.Recimo ovaj sam imao neki dan u rukama da ga isprobam

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.908.121

Predobro hladi i na maticnoj mi je skinuo bez zahebancije 10 C u roku 5min i drzao temperaturu po everestu sa 39-40 na 30-31.Mana mu je sto buci dosta i kad bih takve stavio na revoltecova mjesta to bi bila buka za zamracit.Ali da hladi i piri ajme...
NemoRS je offline   Reply With Quote