Citiraj:
Autor Vuco
Bili danas na Sljemenu. Baš kak Ren veli, tempo 1h 10min po Lojsteku. Noge me nisu bolile nit jednom, malo sam jače disao ali sve bez ikakvog napora je prošlo. Lojstek je suh, sve se da u komadu provozat. Dole je već napeto jer mi smo išli po 52-ici i bilo je sklisko jako po korjenju i kamenju.
Ja sam jednom skoro pao, ali pri maloj brzini, a salverez je malo izgubio bočni grip i samo zalegao negdje na spustu. Ima druge gume nego inače (Piranhe su mu standard) pa mu ne drže kako je mislio.
|
Da da, super vožnja danas. Bez napinjanja i divljanja, malo kiša srala po putu do Sljemena i kad smo bili kod tornja.
Je je, sad se samo govori kak sam ja pal, a nisi rekel ekipi kak me mala prometna policajka gledala na križanju Gundulićeve i Ilice.

Kaj se tiče guma, ove piranje kaj sad imam nisu baš zahvalne po ovakvom blatu, pa sam i dobil porciju zato. Pazite isto da ne vozite sa prenadrukanim gumama, isto smrt po ovakvom terenu. Ja sam napravio točno 100km danas i puno fala vjetru kaj me gazio od trešnjevke do doma ko da sam nekome nešto zgriješil...