Citiraj:
Autor Vanh3lsing
Ja jucer isto uzeo tu karticu i jedno 2,5 sata sam se zezao dok nisam drivere instalirao. Nikako nije htio driver za Win7 instalirati pa sam nasao neke stare od Viste koji je proradio. Kad sam se uspio konacno spojiti onda sam sa Win Updatea skinuo zadnje drivere.
No medjutim i sad situacija nije bajna. Signal mi je na 100% ali svako malo pukne veza. Pa kad pukne nece ni pronaci signal, pa onda kad ga konacno nadje nece da se spoji.
Ne znam sta raditi vise. Ajde ak je jos ko imao slicnih problema i ak je uspio rjesiti neka se javi...
|
imao sam g510 i radila mi je ok. jedino kad sam skidao puno torrenta, onda se je SE555 ruter zblesirao i nisam vise mogao naci ruter. jedino rjesenje je bilo ugasiti pa upaliti ruter i onda bi opet proradilo. Torrenti su problem za Siemens SE555. BTW koji ruter imas, malo vise info-a daj...
@ Bravo: Pa instaliras drivere, odes na onaj utility sto dodje na CD-u, instaliras ga i unutra odes na site survey. Kad nadjes trazeni router, spojis se na njega i stavis ga u preffered. Ili ako ides bez utility-a, preko windows wireless configurationa, onda moras unutra pronaci odredjeni router, i oznaciti ga da se uvijek spaja na njega kad ga "vidi". (detaljne upute ti mogu napisati navecer kad se vratim do kompa, doma mi je 7-ica, na poslu je XP)