Citiraj:
Autor Vrga
toalet papir se ne broji, yes it gets the job done, but it really is the last possible resort if you ask me
|
zasto ne? mislim, ne koristim toaletni papir, ali nimalo daleko - papir u roli, onaj sto je toaletni x2 visine

. nisam lud ici upropastiti krpicu za ciscenje ocala ili LCDa zbog paste koju tako svejedno skidam, i metala kojeg ne mozes zguliti bas lako.......
Citiraj:
Autor Vrga
gle, sam komentiram jer uvijek imaš pacijenata koji će ić proljevat direkt na to, a aceton je poznat da nevoli neke vrste plastike. ak je ovo na krpicu onda super, najsigurnija još metoda 
|
sorry, ali ne mozes to tako gledati. ako ce takvom pacijentu ispasti bocica iz ruke, ili ici strcati posvuda (

), onda zamisli kako ce tek lijepo promijeniti malo kompliciraniji hladnjak sa gradicke, ili cpu hladnjak koji ima svoje leziste, ili stajaznam. opcenito onda ikakav posao oko sredivanja komponenti nije za takvog covjeka, jer - ne zna napraviti taj posao

.
Citiraj:
Autor Vrga
kakvu krpicu koristiš uopće? ja imam jednu ogromnu tipa onih elastičnih za čistit naočale, pa s njom, jer ne ostavlja vlakanca po stvarima, pa me zanima šta drugo ljudi koriste od "lint-free" i inih.
|
vec sam gore napisao, ali ne mogu odoliti i ne pitati - zasto pobogu koristis ista vise od obicne pamucne krpe, ili vec spomenutog toaletnog papira (i varijanti na njega)? meni je bas prije ~ mjesec i pol nasralo se toliko kanti za sredit, cijene generalke (raskapanje svega), di bi dosao da trebam takvu krpicu ili slicnu........ i kazem ti, prakticki na svakoj kanti se skidala manje-vise tvornicka pasta koja se pretvorila u kamen, zvakaca sa chipseta i najcesce zvakaca sa graficke. i sve proslo i prolazi u najboljem redu koristio bilo koji alkohol, zglancas jezgru/IHS da se sjaji...... tanak sloj nove paste, i vozi dalje.