View Single Post
Staro 11.05.2010., 18:59   #3748
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
S Lojsteka se može odustati na više djelova. Nulti je prije tunela na usponu kod Gračana. To se podrazumjeva da Losjtek niste niti vidjeli i da ste umrli na prvom usponu do tunela . Računajte da će Vam po Lojsteku trebati jednak napor ili čak i veći na određenim djelovima, kao po tom usponu po cesti prije tunela. S time da na cesti uspon traje 300-400m, a Lojstek ima 6,5km .

Prvi s Lojsteka je kod Adolfovca, trećina staze kako je zmaj napisao. Onda ide prvi prolaz uz cestu i kod zavoja od 180°. To je ujedno i najteži dio Lojsteka, od Adolfovca do malo nakon tog drugog izlaska. Treći kada se još jednom cepa cesta (s time da to cepate jednosmjernu prema gore, tako da paziti jer ako se mislite spustiti idete u kontra smjeru). Četvrti kada se bira desno prema Runolistu (kada dođete na šoder), lijevo je cesta, a ravno Lojstek kraj. I to je to .
i samo mala napomena da se potencijalni kandidati za sljeme ne prepadnu : ja sam krepao na svakom mjestu gdje se moglo odustati...zapravo kad malo bolje razmislim : od kojih 300 metara prije tunela pa nadalje ja vozim/guram krepan svejedno me to nije spriječilo da dođem do vrha

koliko se može se vozi, koliko se može se gura...ostatak je izležavanje i razmišljanje : pa nije vrag da će ona bakica koja je starija od Broja 1. doći prije mene do gore
Red Dwarf je offline   Reply With Quote