Citiraj:
Autor BSA
(kupac navodno sumlja da je taj prodavač nekakav quake ili filip ,utrpao hrjaxu te diskove)
+još je hrjax pokušavao nuditi kupcu disk da ušuti!
|
Taj quake je očito neka enigma ovdje.
Baniran je i na lošim trgovcima, a nekolicina njih prodaju njegove stvari ovdje jer vidim njegove oglase na newsima i onda neke poput timmya koji prodaju njegove komponente ovdje.
Prije nego je tržnica ukinuta, član stuc je napisao kako pce štiti tog lika i poslao neki link gdje su quake i razer bili neki oc prvaci. Whatever.
Mislim briga mene za ta sranja, babska posla i od strane pce tima i od članova. Meni je samo žao šta zbog evidentno mutnih stvari ispaštamo mi kojima je ovo jedan nemjerljivo bolji način trgovanja nego nešto poput njuškala i news grupa gdje valjda vladaju najveći mrakovi od mozgova na netu. Primjera radi, frend koji je kupovao neke komponente od lika na njuškalu koji ga je na kraju odveo u garažu gdje drži komponente i također pokazao i da trguje oružjem. Mislim da takvih ekstrema ovdje ipak nema.
Složiti neku tržnicu gdje će svi biti osigurani i probrani je nemoguće, ovaj koncept ovdje je imao smisla i smatram da još uvijek ima ili netko treba dignuti drugi forum-tržnicu gdje će nekakavo "vijeće mudraca" odlučivati čije registracije će prihatiti ili ne.