View Single Post
Staro 09.05.2010., 19:46   #471
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor gog Pregled postova
Ja sam pokušavao u 2 navrata time se igrati, ali sam na kraju istog mišljenja kao i quazar912. Kada si složiš activites, npr. Gledanje filma i podesiš ga da recimo upali televizor, prebaci na AV, upali Mede8er (ili što već koristiš) to super radi, ali ako ti je televizor već upaljen onda će ti ugasiti televizor jer ne postoji razlika u signalu za power on i power off
Moji uredjaji se gase jedino na POWER button. Ako si sve slozio kako treba, "activities-i" ga nebi smjeli gasiti.
Activities jedino i iskljucivo trebaju sluziti za "skakanje" po inpitima i paljenju uredjaja + "kombo" tipkanje.
Kcerkica mi cesto u igri pali i gasi deckove pa time ponisti putanju redosljeda koju prati Harmony. I opet unatoc tomu "activities" upale uredjaje iako su u redosljedu Harmony-ja upaljen.
Brijem da negdje fulas u podesavanjima gdje te ispituje za kombinacije Power tipki. Ili jednostavno imas tu nesrecu da posjedujes uredjaj sa nestandardnim kontrolama.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote