View Single Post
Staro 06.05.2010., 04:36   #115
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
kako nebi htio OC-at i3?? taj proc je napravljen za to, ne vjerujem da ima covjeka koji ga drzi na default
A eto, nisam više mlad , u biti prošao me taj "sport", sve na tvornički i mir...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A iz kojeg si razloga išao dizat takt na E6400 ako to isto ne želiš na Core i3 koji je ko stvoren za OC.
Iz potrebe, umjesto 24-28 sati čekanja ( 2-pasice ) sad čekam 14-16h. Osim toga ovaj E6400 je B2 steping i ne traži uopće dodavanje napona za ovakav oc, nije velika tlaka držat ga na tim postavkama...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Stav ti je posve krivi jer ako već ideš uspoređivat dva procesora onda ih uspoređuj ili na nativnim taktovima ili clock per clock.
A tada će svaki Core i3 postić bolje per od bilokojeg Core2Duo procesora zbog HT-a
Pa je, ne kažem da da ih tako treba ispoređivati i jest da je i3 bolji no samo uspoređujem na koji i3 ili i5 preći te skratiti vrijeme encodiranja za duplo uz izostavljanje oc-a.
Nekako mi je neisplativo otić na i3, ostavit ga na tvornički te imat perfomanse koje sad imam "pod mus" ako me razumiješ... Nema se tu šta mudrovat, za ono što sam si zamislio mora ići i5 750 ili i7 860.
stuc je offline   Reply With Quote