Tri godine sam na laptopu na kojem sam dosad promijenio većinu dijelova i htio bi neš veće, bolje, brže, jače. Al nemrem trpit kosilicu u radnoj sobi, oću neš brzo al tiho
Ovo mi je treće vodeno, sa prva dva nisam imo nikakvih problema, pa to ne vidim ko neku patnju. Plus, zadnje vrijeme stalno farbam, štemam, slažem pločice i parkete, ovo je u usporedbi s ostalim uradi-sam projektima prava poslastica.
Što se cijena tiče, nema smisla uspoređivat Irsku s Hrvatskom. Al ajmo reć da me Xeon X5550 košto manje nego novi i7 920, pa sam ga ubo. Ak se neće dat klokat ide na eBay pa ću kupit neš drugo
Jučer sam imo probnu vožnju - oćel radit rabljeno napajanje, dal je tbalancer uopće živ i kak zvuče ti ventilatori?
Što bi Borat reko - grejt sukses! Stvar radiii! Fraktali se ne čuju al nimalo, moraš se tik do ventilatora stavit, al prije će te opizdit po uhu neg ćes ga čut. Scythe S-Flex koji hladi kutiju s hardovima se najviše čuje od svega al nije iritantan i nema vibracija jer je na silikonima. Bum ga stišo malo iz softvera i bit će sve pet.