Citiraj:
Autor hari123
clock po clock znaci npr. i3-540 vs E8400 na istom taktu i3 je bolji sad ne kazem da je to nesto 30% ali ima vise razlike, jos ako se ht koristi i3 definitivno pobjedjuje u svakoj aplikaciji. Od e6400 je definitivno brzi sad tacno ne bih znao rec ali u radu bi se itekako osjetilo jer moj drug ima e7200 a ja i3 i u mene do sada sto smo zabave nako probali je islo bolje i to plahito  hehe sve u svemu ako imas love i ako nije velika racunica predji pokajat se nemozes 
|
Ako je sudit prema
ovom testu, definitivno bi se pokajao prelaskom na bilo koji i3, koristim isti program ( Handbrake ), high profile deafult podešen pa vjerujem da nisu ni oni
radili test ispod toga, sa E6400@3,2GHz dobijem 7,xx fps-a, znači maltene isto... a i E8400 je tu negdje tako da ni on ne dolazi u obzir. Ne želim ocat ako odem na bilo koji i..
Želim skratit vrijeme codiranja bar za duplo ili blizu toga i koliko vidim po svim tim testovima jedini i.. koji dolazi u obzir je i5 750 ili se možda čak rastegnit do i7 860, na socket 1366 nebi nikako išao.
Bilo koji i3 na deafult postavkama nek daje 8,9,10.. fps-a i ja od toga nemam ništa, opet moram ocat masno plaćeni prijelaz ako želim skratit za duplo vrijeme encodiranja.