Citiraj:
Autor wireless_os
Serviserima se vjerojatno nije dalo cackat previse,a mozda je u tom trenutku i radilo pa su zakljucili da je sve ok. Mozda ti se smrdao jack na maticnoj pa ti gubi kontakt. Posto si stalno mrdao, vjerojatno je sada do kraja otislo....
|
Da, to mi zvuči najlogičnije, jer zvuk je bio prisutan da onog trenutka kada sam vjerovatno malo agresivnije okrenuo/savio jack. Nemam 5.1 ali ću definitivno počet tražiti novu zvučnu karticu jer mi je ta opcija trenutno najizglednija.
Citiraj:
Autor Joke
Razlog?
|
Računalo je isto sada kakvo je bilo prije nestanka zvuka, i kakvo je bilo nedavno na servisu. Dakle, zvuka je bilo do onog trenutka kada je konačno riknuo (gotovo sam siguran, fizičkim putem).
Citiraj:
Autor kill
spoji druge slušalice/zvučnike na isti izlaz pa ćeš znat da li je do postojećeg jacka/kabela ili je do samog konektora na zvučnoj.
|
Isprobao sam zvučnike, slušalice i mp3 slušalice (za koje sam siguran da rade) i svejedno čujem samo samo brujanje. Pošto se ipak čuje nešto (to brujanje) imam dojam da je vjerovatno problem u kontaktu. Neznam, možda sam u krivu.