Tema: Crknuo zvuk
View Single Post
Staro 03.05.2010., 22:36   #7
mambo
Registered User

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Serviserima se vjerojatno nije dalo cackat previse,a mozda je u tom trenutku i radilo pa su zakljucili da je sve ok. Mozda ti se smrdao jack na maticnoj pa ti gubi kontakt. Posto si stalno mrdao, vjerojatno je sada do kraja otislo....
Da, to mi zvuči najlogičnije, jer zvuk je bio prisutan da onog trenutka kada sam vjerovatno malo agresivnije okrenuo/savio jack. Nemam 5.1 ali ću definitivno počet tražiti novu zvučnu karticu jer mi je ta opcija trenutno najizglednija.

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Razlog?
Računalo je isto sada kakvo je bilo prije nestanka zvuka, i kakvo je bilo nedavno na servisu. Dakle, zvuka je bilo do onog trenutka kada je konačno riknuo (gotovo sam siguran, fizičkim putem).

Citiraj:
Autor kill Pregled postova
spoji druge slušalice/zvučnike na isti izlaz pa ćeš znat da li je do postojećeg jacka/kabela ili je do samog konektora na zvučnoj.
Isprobao sam zvučnike, slušalice i mp3 slušalice (za koje sam siguran da rade) i svejedno čujem samo samo brujanje. Pošto se ipak čuje nešto (to brujanje) imam dojam da je vjerovatno problem u kontaktu. Neznam, možda sam u krivu.

Zadnje izmijenjeno od: mambo. 03.05.2010. u 22:42.
mambo je offline   Reply With Quote