View Single Post
Staro 05.12.2004., 23:46   #9
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MasterX
zato tako cesto srecemo ASUS ploce u serverima? Supermicro, Tyan i ostatak primarno "server" ekipe priznajem, ali zato niti jednu tyan-icu ili supermicro plocu neces moci clockati... ni mjenjati milion postavki vezanih uz memoriju

asus, abit, dfi lanparty serija, epox itd ciljaju na gamere i ljude koji zele sto vise (beskorisnih) 3d mark bodova... mene to NE zanima

a vjeruj mi, vidio sam jednu Intel plocu (slucajno kod Black Dragona) kako radi, i rekao sam, NIKAD vise necu uzimati neko maticnu"plocu" (citaj: igracku) nego hocu MATICNU PLOCU! sada ce biti brdo onih koji bi pljuvali po meni, nema problema... ja stojim iza ovoga sto sam napisao... a sada recite koju memoriju uzeti?
khm, asus proizvodi dio ploča za intel, i po mome mišljenju asus ploča je kvalitetnija i stabilnija od intelove, + ima dodatne oc mogučnosti. Možda i nisam u pravi jer nikada nisam imao intel ploču ali asusice jesam, i to je za intel po meni naj. Intelovoj ploči svaka čast, stabilnost je tu, no za tu cijenu se može dobiti više. No to govorim samo ja jer bi se ubio da imam supermicro ili intel ploču, zaboravio bi kako izgleda bios
I da, za cijenu intel i865pe ploče dobiš asus i865pe ploču sa pat enabled, stoga znaći da dobiš i875p bez ecc ram podrške
vudu2 je offline   Reply With Quote