View Single Post
Staro 01.05.2010., 11:48   #3378
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Sljeme report

Savršen dan za bicikliranje malo planinara i praktički ništa biciklista. Nakraju se našli Vuco, Elvis Again i ja.

Obratite pažnju na riječ "našli" jer to je bilo praktički zadnji put što smo se vidili po stazi

Odmah da vam obratim pažnju na to da je Vuco lud ko puška. Ja sam bio u zabludi pa vjerovao da taj čovjek ima nekakve sličnosti s Sinišom Vucom...ali nema! izgleda da čovjek trenira sve što se može trenirati na dnevnoj bazi i kljuka se proteinima i ostalim čudima Elvis again je isto onako čovjek od 2 metra koji "nije u formi" ali Vucu slijedi u stopu

Nakraju na jedvite jade (lažem mogao sam još uvijek gurati bicikl nekako, ali oni to neznaju i nemojte im reći ) dogurao (doslovno) nekako do Adolfovca(kojih 20% vožnje, 75%guranja i 5% naslanjanja na bicikl u nadi da će me povući gore).

Sve u svemu krajnji dojam je : I LOVE IT!!! Svaki mogući dan kad budem mogao odvojiti dva sata vremena idem do gore jer je prejebeno...iako sam krepan poprilično svejedno definitivno odsad pa nadalje kad god budem imao slobodnog vremene vozim na sljeme s bajkom...pa dokle doguram doguram...ali definitivno će svaki put biti dionica dulja makar za metar

Eh da i nemojte se zavarati oko težine/lakoće lojsteka. Okvirni orjentir neka vam bude recimo to što ja 20km po ravnom držim iznad 25kmph (u komadu) brzinu, i pjehe mogu do planinarskog doma bez odmora dogurati. Ali svejedno zimski san i kile su odradile svoje

BTW @Vuco i elvis : dok sam se spuštao cestom došao sam do zaključka da je lakše lojstekom nego cestom...

BTW @ostali : vjerujte mi idite sutra ako zbog ničega makar zbog spuštanja (pa makar to bilo i cestom)...50kmph i zavoj i v-brake su prejebena kombinacija za užitak

Memorable quotes :
Citiraj:
Autor Vuco
nadam se da nevozim prebrzo
(a vozimo se 20kmph uzbrdo i jezik do poda)

BTW#3 odustao bi 5 puta prije adolfovca da me Vuco pustio. Ali neka...sve u svemu definitivno odsad povećavam kvotu na ravnici i odlazak na sljeme kad budem imao vremena.

I što se zračnice tiče : više mi je koristilo vaše društvo i to što ste me čekali nego kontinentalka tako da nije apsolutno nikakav problem

A za revanš vam se javim kad prestanem biti potencijalni kandidat za Demolition squad

Savjet oko obleke/bajka : kratke hlače, kratka prozračna majica, po mogućnosti širi sic ili hlače s uloškom , nenositi duge rukave, nositi ruksak samo ako vam treba , provjerite da li vam bajk dobro mijenja brzine!!! (mene je prednja sajla malo zafrkavalai nije radila kako je trebala)

Toliko od Vucinog i Elvisovog tech support-a za danas

Živili i sretno sutra...ako mi se bude dalo idem opet sutra čisto da se vi nezblamirate više odmene

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 01.05.2010. u 11:54.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote